C.H. St. Esteve Sesrobires 20 – 12 Juvenil
Sènior 20 – 20 C.H. Castelldefels

Crònica Infantil:                                                                   09-11-19

Associació Lleidatana 8 – 18 CEACA Tàrrega
Primer partit de les nostres jugadores en la segona volta de la fase prèvia. Les nostres van dominar clarament la 1a part, on no van deixar opció a una associació Lleidatana més treballada que en el partit anterior. Les locals van intentar remuntar en l'inici de la segona meitat, però les nostres noies van posar caràcter al joc i van demostrar que elles també han treballat i que comencen a ser un vertader equip.

CEACA Tàrrega:  Doae Elmaayati, Ilenia Palacios, Emma Prats, Claudia Cuartero, Aina Teixidó, Raquel Boqué, Marta Salat, Elia Tolosa, Júlia Obiol, Ainara Campos
Entrenador /  Delegat: Valentina Nukolaeva, Monica Carbonell

Associació Lleidatana: Orquia Danso, Gibba Dem, Maria Asuncion Ferrer, Sagigatou Diallo, Khady Ndiaye, Haby Niakate, Fatou Sanhano, Daniela Garcia
Entrenador /  Delegat: Marina Graell, Antonio Guzman

Pròxim partit: CEACA Tàrrega – ACLE Guissona

Crònica Cadet:                                                                     09-11-19

H. Pardinyes 17 – 8 CEACA Tàrrega
Derbi i el pitjor partit del Ceaca en lo que va de temporada, sense ritme en atac i amb moltes carencies en defensa .
Hem aguantat fins al minut 22 amb empat a 5, a partir de llavors sols hem pogut marcar 3 gols
Partit per oblidar , cal treballar molt mes per tenir millors resultats.

CEACA Tàrrega: Ainhoa , Laura B, Berta C, Janet , Laura G , Julia B , Alba , Marina , Berta S , Matilda, Julia F i Judit Sol
Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Juan Antonia Campos

H. Cerdanyola: Andrea, Carla , Judit , Maria  , Celia , Alba P , Antonina , Alba , Mariona  , Ares Ainara, Paula i Marta
Pròxim Partit: CEACA Tàrrega – H. St. Cugat

Crònica Juvenil:                                                                    09-11-19

H. St. Esteve Ses Rovires 20 – 12 CEACA Tàrrega
El Juvenil va fer un bon partit i el marcador es una mica desproporcionat per el que es va veure  a la pista. Les targarines van practicar una molt bona defensa, i va estar molt imprecises en atac, marcant nomes 4 gols en tota la segona part, això afegit a que vam perdre la pilota moltíssimes vegades. Va ser un partit dur com acostuma ser aquesta categoria, i físicament van aguantar al marcador fins el 10-10 del minut 12 de la segona part. Aquesta setmana ens visita el OAR Gràcia de Sabadell, un rival que va en segon lloc a la classificació i que si les targarines volen guanyar, hauran de jugar un bon partit i molt complert.

CEACA Tàrrega:   Mar Closa, Xènia Balcells (1), Marta Roca (2)Judit Cervera(2), Carla Simó (3), Clara Pinyol(2),Júlia Canals, Júlia Gené(1),Marta Martinez,(3) Alba Franquesa , Gisela Canals (1)
Entrenador /  Delegat: Pepe Roca, Eli Setó, Xavi Balcells

H.  Cerdanyola: Abril Garcia, Anna Marín, Laia Dios, Laura Jaro, Lucia Castro, Nerea Lago, Nerea Villarubia, Nuria Pons, Ainhoa Messeguer, Lucia Enrich
Entrenador /  Delegat: Monica Infantes, Alvaro Mora

Pròxim partit: CEACA Tàrrega – Oar Gracia Sabadell B

Crònica Sènior:                                                                     09-11-19

CEACA Tàrrega 20 – 20 C.H. Castelldefels
Màxima Igualtat al partit sènior que es va disputar al poliesportiu municipal entre el Ceaca Tàrrega i el CH Castelldefels.
Tot i que les targarines van estar per davant del marcador en gairebé tot el partit, un seguit de imprecisions al final de la primera , van fer que el Castelldefels sempre es tornés a apropar al marcador, acabant la primera part 11-11. A la segona es va repetir el mateix patró, fet que va deixar el partit en un resultat de 20-20, primer punt aconseguit, però amb la sensació d'haver-ne deixat escapar un altre.

CEACA Tàrrega:   Jennifer García, Maite Caus, Aina Rovira, Laura Vilamajó, Berta Graells, Gemma Casals, Anna Graells, Carla Roig, Glòria Bori, Laura Solé, Sandra Muixí.
Entrenador /  Delegat: Jaume Rovira, Jesús Vilamajor

H. St. Esteve de Palautordera: Rebeca Quesada, Ariadna Murillo, Idaira Sanchez, Ainhoa Hurtado, Laura Royo, Paula Gonzalez, Gloria Vidal, Carla Parent, Anabel Calle, Susana Rico, Aina VIdal, Luna Macaya, Marie Hernant.

Pròxim partit: Coop. St. Boi - CEACA Tàrrega