Ràdio Tàrrega en directe

Primer partit Hoquei Casal L’Espluga-Tàrrega A, Temporada 2019-2020, dissabte 21/09/2019 a les 17:00h, al pavelló municipal de l’Espluga de Francolí.
Inici de temporada pel PREBENJAMI de Hoquei Casal Espluga A amb victòria a casa, el passat dissabte es va jugar el primer partit de temporada, els equips HCE i HC Valls, amb el resultat 3-0.
Els petits de casa van saber comença amb bon peu, tot i que l’equip, l’entrenador... era nou (fusió del Tàrrega i l’Espluga). Els Espluguins van ser superiors en cada una de les 3 parts i així ho van demostrar els resultats. El primer gol va ser obra d’Aleix Gutierrez un dels nous fixatges del Tàrrega, el segon va ser obra de l’Espluguí Pol Martí i l’Albert Clop marcaria els dos seguents, a punt d’acabar la primera part el Valls marcaria el seu primer gol.
A la segona part les coses van seguir igual, amb un resultat de 4-1, tot i que HCE va demanar un temps mort despres d’una falta del HC Valls.
A la tercera part i última el cansament i esforç es començava a notar al HC Valls i els locals ho van aprofitar per pujar fins a 6 gols al marcador.
Cal destacar al porter i capità de l’equip HCE, Nil Graells el seu debut com a porter, fent una actuació formidable igual que els jugadors Minerva Siles i Biel Cos que feien el seu debut al club i a la competició d’hoquei.
El proper partit serà el diumenge 29/09/2019 a les 9:30h a Vila-Seca.
Alineació:Porter i Capità: Nil Graells
Jugadors: Minerva Siles, Aleix Gutierrez, Albert Clop, Pol Martí, Biel Cos
Gols del Partit: Aleix Clop (6), Albert Clop (4), Pol Martí (4).