El 2020 acull una nova edició del Musicant l’Ugell a Vilagrassa, Rocafort de Vallbona i Puigverd d’Agramunt
200 alumnes de les escoles municipals de música de Tàrrega, Bellpuig i Agramunt seran els protagonistes

Les esglésies de Vilagrassa, Rocafort de Vallbona i Puigverd d'Agramunt seran les amfitriones del cicle musical que el Consell Comarcal de l'Urgell organitza per tercer any i en el qual hi participaran uns 200 alumnes de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega. 
La bona acollida de públic amb una participació d'un miler de persones assistents dels anys anteriors, ha estat el motiu pel qual en aquesta edició es repeteixi el format i com a novetat s’afegeix, en aquest nou programa, una visita cultural guiada abans de cada concert.
El cicle es basa en la realització de tres concerts que comptem amb la participació d’uns 200 alumnes de les tres escoles de música de la comarca -la de Tàrrega, Bellpuig i Agramunt-, amb un repertori variat tant instrumental com coral. A banda, la visita guiada que es realitzarà abans de cada concert permetrà als assistents conèixer i descobrir indrets de la comarca desconeguts malgrat la seva proximitat.
Així doncs, els objectius del cicle són dos, per una banda, donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori impulsant l’ensenyament artístic per fomentar la pràctica cultural i desenvolupar el talent creatiu i, per l’altra,  fer descobrir a tots els visitants el patrimoni dels nuclis amfitrions, posant en valor els elements històrics, naturals i patrimonials que ens fan únics i singulars i que diferencien la nostra identitat urgellenca.
Les actuacions tindran lloc els diumenges 19 de gener a Vilagrassa, 9 de febrer a Rocafort de Vallbona i el 15 de març a Puigverd d’Agramunt. L’hora del concert és a les 12 hores i la visita guiada a les 11 hores.


 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes