El Consell Comarcal de l'Urgell traurà a concurs la redacció d'un estudi per implantar la recollida selectiva de residus porta a porta
En els dies vinents el Consell Comarcal de l'Urgell traurà a concurs la redacció d'un estudi per saber quina és la millor manera implantar el sistema de recollida selectiva porta a porta a totes les poblacions de la comarca de l'Urgell, segons ha publicat avui el diari Segre i ha confirmat a Ràdio Tàrrega el president del Consell Comarcal, Gerard Balcells. Balcells ha explicat que "estem treballant amb la il·lusió de posar-ho en marxa el 2021, si pot ser abans millor, però també pot ser després, perquè imaginem que haguem de canviar molts vehicles dels que tenim ara. Aquesta inversió s'ha de finançar i per tant poden sortir aquestes traves".
L'estudi costarà uns 60.000 euros i l'Agència Catalana de Residus finançarà un 75% del cost, mentre que el Consell Comarcal de l'Urgell es farà càrrec de la resta.

Entre les poblacions que s'estudiaran hi ha Tàrrega, on s'ha de determinar quina és la millor manera d'introduir el porta a porta.
D'altra banda el Consell Comarcal de l'Urgell va inaugurar ahir l'exposició Menys plàstics, més vida, que es pot veure al vestíbul de la seu de l'ens comarcal fins al proper dia 23 de gener.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes