El fotògraf Jaume Solé continua documentant als targarins en 3D a la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals

El fotògraf de Tàrrega Jaume Solé i l'Arxiu Comarcal de l'Urgell impulsen per 8è  any consecutiu un fons d'imatges en 3D per reflectir el perfil contemporani dels habitants de la capital de l’Urgell. Es tracta d'una iniciativa pionera que retratarà  en relleu la ciutadania que es presti voluntàriament a formar part d'aquest arxiu fotogràfic antropològic. L'objectiu d’aquesta acció és documentar en 3D  els estils estètics (pentinats, maquillatge, complements i roba) i els canvis físics que es van produint entre els habitants de Tàrrega. Per aquest motiu, s'espera comptar, en la mesura del possible, amb la participació de les persones que van participar en les set edicions anteriors.

La recopilació d'imatges, que s'inicià l’any 2011, continua amb la voluntat de seguir treball durant la pròxima dècada. La Retra(t)acció 8.0 es farà en el marc de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals, que se celebrarà del 7 al 9 de desembre a Tàrrega. Durant aquests dies es convidarà al públic assistent a participar en aquest  projecte i es continuaran captant les imatges.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes