Ràdio Tàrrega en directe
El Sènior masculí del CN Tàrrega jugarà la fase d’ascens a la Copa Catalana de Bàsquet
Partit important el que es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Tàrrega on a falta d'una única jornada s'enfrontaven el segon i el tercer classificat en la lluita per assolir el subcampionat del grup 2 de Primera Catalana. El partit es va iniciar amb un fort ritme de joc per part d'ambdós equips, intercanviant cistelles. A partir del minut 5 del primer quart i a conseqüència de diverses imprecisions i pèrdues de pilota dels targarins, l'equip barcelonès va aconseguir distanciar-se en el marcador i acabar dominant a la finalització del primer quart (13-20). El segon quart va començar de forma diferent, amb un C.N. Tàrrega més intens en defensa i amb ràpids contraatacs va capgirar ben aviat el marcador amb un parcial de 26-10 arribant al descans amb un merescut avantatge local (39-30). El tercer quart va continuar amb la mateixa tònica, defensa molt sòlida per part de l'equip local, no concedint cistelles fàcils als de Sarrià i minut a minut s'anaven incrementant la diferència fins a la finalització del tercer quart (56-40). En el darrer quart, Escolapis amb una defensa pressionant en tot el camp, va fer un darrer intent per atansar-se al marcador, però els targarins, sabedors de la importància del partit, van saber controlar el ritme i es van endur justament la victòria per 17 punts de diferència (74-57). Aquesta victòria classifica al CN Tàrrega per jugar la fase d'ascens a Copa Catalunya.