El Trosfood Vall del Corb esgota 300 entrades en 3 dies després de presentar el cartell de la quarta edició d’aquest 2019
El Trosfood Vall del Corb és una iniciativa turístico-gastronòmica que pretén donar a conèixer aquest territori paisatgísticament i mitjançant els productes agroalimentaris que s’hi elaboren
 
300 entrades venudes en només tres dies, així escalfa motors el Trosfood Vall del Corb, l’itinerari turístico-gastronòmic de la Vall del Corb que es celebrarà el proper dissabte 18 de maig a l’entorn del municipi de Belianes, a l’Urgell.
La iniciativa, que enguany arriba a la 4a edició, pretén donar a conèixer aquest territori paisatgísticament i mitjançant els productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Per aquesta data, els participants gaudiran d’una passejada circular, d’aproximadament uns 13 quilòmetres, on podran degustar els diferents productes de la Vall preparats per cuiners i productors del territori i assaborir els olis, les cerveses, vermuts i els vins que s’hi elaboren.
En 8 punts assenyalats en un plànol, els inscrits hi trobaran 9 cellers, 7 cuineres, 40 productores amb un denominador comú, un paisatge immillorable.
El menú proposat per la quarta edició és el següent:
▪ Degustació d'embotits i formatges de la Vall. Maridatge: cervesa artesana
▪ Pans i olis d'oliva
▪ Empanada vegetal de primavera. Maridatge: vermut
▪ Cremós de calçots amb la seva salsa. Maridatge: vi blanc
▪ Simfonia de llegums amb formatge, botifarra i fulles de colors. Maridatge: vi rosat
▪ Rock & Roll de vianda i trumfos. Maridatge: vi negre
▪ Dolç de la Vall amb cabell d'àngel i ametlla. Maridatge: vi escumós
▪ Vi de nous de la Vall amb galetes

Sobre el Trosfood Vall del Corb
El Tros Food Vall del Corb és una iniciativa gastronòmica i turística que vol donar a conèixer els paisatges del riu Corb (entre Santa Coloma de Queralt i Bellpuig) a través dels productes agroalimentaris que s’hi elaboren. Aquesta iniciativa va néixer al maig del 2016 i constava d’una ruta circular d’uns 8,5 quilòmetres que va voler donar a conèixer els entorns de Vallfogona de Riucorb, Guimerà i l’Ametlla de Segarra.
Aquesta acció la impulsa l’Associació de la Vall del Corb amb productors i restauradors de la zona, i té el suport de l’Ajuntament de Belianes, el projecte Gustum, l’Associació Leader de Ponent, Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Concativa, Consorci Leader pel Desenvolupament Rural del Camp i el projecte MuMo.

El Trosfood Vall del Corb vol esdevenir una eina per apropar als participants a un territori desconegut i que compta amb molt potencial per oferir.

.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes