Els Pastorets de Tàrrega entren a la recta final dels assajos de la mà dels nous directors, els targarins Joan Marc Gabernet i Vanessa Leiva

Un any més el grup de teatre BAT representarà “Els Pastorets de Tàrrega” els dies 30 de desembre i 6 de gener a les 6 de la tarda al teatre Ateneu de la capital de l’Urgell.
La nova direcció està treballant en la mateixa línia d’anys anteriors, basada en el prestigiós text de Josep Maria Folch i Torres. Així doncs, s’han adaptat alguns passatges als nous temps, tant pel que fa a l’escenografia, moderna i innovadora, al vestuari, les caracteritzacions dels personatges així com als efectes especials.
Amb un equip de més 165 persones, BAT està treballant per què el públic pugui gaudir durant les festes de Nadal de l’espectacular posada en escena dels “Pastorets de Tàrrega”, que comptarà amb la col·laboració de diferents entitats de cultura popular de la ciutat. Les entrades les podran adquirir a partir del dia 24 de desembre a La Botiga del Museu i també una hora abans de la representació. Consulteu els horaris.

Aportació 7€
El 30 de desembre 2018 i el 6 de gener 2019 a les 6 de la tarda al Teatre Ateneu de Tàrrega 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes