Es presenta ‘Lo Guino’, el capgròs dedicat a Josep Guinovart

S’anomena ‘Lo Guino’ i és obra d’Agnès Pla i Serafina Balasch.

Aquest diumenge 2 de setembre, en el marc de la Festa Major d'Agramunt, es va presentar el capgròs que homenatja Josep Guinovart.

'Lo Guino', fruit de la bona entesa entre l’ajuntament d’Agramunt i la Fundació Espai Guinovart, culmina un projecte que portava 15 anys en progrés, i que enguany, en plena celebració de l’Any Guinovart, arriba per fi a bon terme.

Aquest nou element del patrimoni festiu d’Agramunt és una creació de l’artista guissonenca Agnès Pla i el seu vestuari, a càrrec de l’agramuntina Serafina Balasch, s’ha inspirat en l'obra de l'artista Mural de les quatre estacions. Tot plegat es complementa amb una brotxa, símbol de la seva creativitat. Ahir, en el dia de la estrena, va sortir a la plaça de l’Església ballant música de Carlos Santos interpretada per gralles i llençant blat (en record del seu amor per la terra).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes