Fa poc menys de dues setmanes, el que va ser responsable de l’ANC a la territorial de Tàrrega, Salvador Bori, donava a conèixer l’arxiu provisional que el jutjat d’instrucció núm. 2 de Cervera havia decretat en relació a la denúncia per delicte electoral interposada per Fiscalia el passat mes de febrer. En la interlocutòria, argumentada en cinc pàgines, el jutge considerava que no va haver-hi cap infracció penal en els fets denunciats. 
Contra aquesta decisió el ministeri fiscal ha decidit presentar-hi recurs d’apel·lació, de forma que ara correspon a l’Audiència Provincial de Lleida determinar si l’accepta i es reobre la causa o en confirma l’arxiu decretat pel jutge instructor. En aquest punt del procediment judicial no hi ha terminis fixos establerts per a que des de l’Audiència resolguin el recurs, de forma que no sabem el temps que haurà de passar fins saber-ne la decisió. 
Des de Tàrrega per la Independència afirmen que "lamentem que se segueixi mantenint una acusació que considerem que presenta una clara intencionalitat política de persecució als responsables del moviment independentista i donem tot el suport al nostre company en aquests moments de dolor i incertesa".

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes