Uns 87 quilòmetres de l'A-2 entre els límits d'Osca i Barcelona és el tram més destacat

ACN Madrid .- El Ministeri de Foment ha licitat operacions de conservació a diferents carreteres de la demarcació de Lleida per un valor de 16,72 milions d'euros. Destaquen 87 quilòmetres de l'A-2 entre el límit amb Osca i la demarcació de Barcelona, però també 8 quilòmetres l'LL-11 de l'autovia A-2 al tram cedit a l'Ajuntament de Lleida. També s'ha licitat per actuar a l'N-II des del límit d'Osca al tram cedit al Govern en un total de 5 quilòmetres, i als laterals de l'A-2 que transcorren com a N-II a l'alçada de Tàrrega i que estan cedits al consistori de la capital de l'Urgell. Els contractes es fan per executar operacions e conservació i explotació d'aquestes infraestructures, entre d'altres.
La licitació també inclou vies col·lectores-distribuïdores de l'autovia A-2, l'E-22 en el tram de connexió entre l'enllaç de Sidamon (Pla d'Urgell) i l'N-II; l'E-23 en el tram de connexió entre l'enllaç de Mollerussa i l'N-II; i l'E-25 en el tram de connexió entre el semi enllaç dels Alamús i l'N-II.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes