Foment Tàrrega organitza de manera conjunta amb FIRA TÀRREGA el 1r CONCURS D'APARADORS "LA CULTURA NI ES COMPRA NI ES VEN"

El concurs d'aparadors té per objectiu la interacció entre els associats a Foment Tàrrega i Fira Tàrrega, amb la implicació del comerç local en les activitats de FiraTàrrega 2018.
Foment Tàrrega convoca la primera edició del concurs d'aparadors de temàtica lliure.

Les dates de celebració i l'exposició dels aparadors és a partir del 27 d'agost i fins al 10 de setembre de 2018, ambdós inclosos. La participació és oberta a tots els establiments d'àmbit comercial, de restauració i de serveis associats a Foment Tàrrega.

Caldrà fer la inscripció a FOMENT TÀRREGA, a través de l'e-mail
hola@fomentarrega.org o al telèfon 973 311756 abans del 27 d'agost de 2018. L'aparador guanyador rebrà com a premi entrades de FIRA TÀRREGA 2018.

Amb aquesta acció els establiments associats a Foment Tàrrega tenen l'oportunitat de participar de manera activa en un dels esdeveniments més multitudinaris de la nostra ciutat.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes