Front Republicà inicia la campanya electoral a Tàrrega

Avui, dissabte 13 d’abril, la candidatura del Front Republicà ha donat el tret de sortida de la campanya electoral a la demarcació de Lleida amb un acte a la capital de l’Urgell. 
Hi han intervengut els caps de llista per Lleida, Joel Jové i Judith Ribera, i el regidor de la CUP de Tàrrega, Miquel Orobitg, que ocupa un lloc de suplent de les llistes pel Congrés. En l’acte polític també han parlat Narcís Turull, militant de Poble Lliure de Cervera i Aleix Renyé, periodista i històric militant independentista de Lleida assentat a Catalunya Nord, que ha fet acte de presència per donar suport a aquesta candidatura “nítidament republicana, popular i rupturista”.
A l’acte s’han aplegat prop de mig centenar de persones. Jové, que ha tancat els parlaments, ha recordat que la “independència no es demana,  ni es pren” i ha tingut un record com a homenatge per la mort de Neus Català.


Front Republicà.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes