La Cambra de Comerç de Tàrrega organitza la jornada "Empreses i Formació Professional"

L'objectiu és transferir informació per tal d'afavorir el creixement empresarial i alhora millorar l'ocupació dels treballadors i dels titulats en formació professional

Amb l'objectiu de treballar conjuntament per tal de trobar els perfils professionals més necessaris per a les PIMES del territori, la Cambra de Comerç de Tàrrega ha organitzat la jornada "Empreses i Formació Professional". Una cinquantena de persones, entre empresaris i representants de centres formatius i administracions han assistit a la jornada on s'ha insistit en la necessitat de trobar espais per a la transferència d'informació per tal d'afavorir el creixement empresarial i alhora millorar l'ocupació dels treballadors i dels titulats en formació professional.

La idea va sorgir en una trobada a la Delegació del Govern de Lleida, entre les Cambres de Comerç de Tàrrega i Lleida i les direccions territorials dels departaments d'Educació, Empresa i Coneixement i els serveis d'Ocupació de Catalunya SOC del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. En aquesta trobada es va posar de manifest que les comarques de Lleida tenen un teixit empresarial basat prioritàriament en PIMES, i que molts cops s'ha manifestat la necessitat de treballar conjuntament amb les administracions per formar els perfils professionals més escaients pel teixit productiu.
En l'acte hi ha assistit el president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, Carles Giribet, el resident de la Cambra de Lleida, Jaume Saltó i el Delegat del Govern de la Generalitat Ramon Farré, ha fet la cloenda de la Jornada.

El pròxim dia 11 de desembre es farà una jornada similar a la Cambra de Comerç de Lleida.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes