La campanya d'autoinculpacions d'Òmnium Cultural arriba a Cervera

La campanya d’Òmnium Cultural per autoinculpar-se per la sentència del Procés ha arribat avui divendres al jutjat de Cervera. La convocatòria s’ha iniciat a les 9 del matí, i ha aplegat una setantena de persones.
Amb aquesta campanya, els participants volen solidaritzar-se amb les persones sentenciades perquè també consideren que han comès els mateixos delictes.
Per la seva banda el TSJC ha limitat l’accés als jutjats catalans per autoinculpar-se a unes 25 persones aproximadament, en funció dels mitjans de què disposi cada seu judicial.
Des de Òmnium Cultural Segarra-Urgell han explicat avui que tenen la intenció de continuar amb la campanya d’autoinculpacions el dilluns vinent.
Per a sumar-se al a campanya només cal omplir el formulari que es pot trobar a la pàgina www.hotornaremafer.cat, imprimir el document de PDF i portar-lo a un jutjat o comissaria dels Mossos d’Esquadra.
La campanya d’autoinculpacions endegada per Òminum Cultural ja ha fet parada a diversos jutjats del territori català i la resposta de la gent està sent molt bona, segons expliquen des de l’entitat.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes