La CUP de Tàrrega pretén impulsar una candidatura “àmplia, republicana i emprenedora”
Farà una assemblea oberta el proper 20 d’octubre per debatre i plantejar com fer-ho

La CUP de Tàrrega ha fet públic un document en què analitza la situació actual a Tàrrega i exposa la voluntat d’impulsar una “candidatura àmplia, republicana i emprenedora”. Una candidatura, diuen, que “no només faci fora el govern immobilista actual, sinó que tingui unes idees i unes propostes clares, pensades i definides per Tàrrega i la seva gent”.

La CUP pretén posar en valor la tasca a l’oposició que ha fet aquesta legislatura. Es reivindica com “l’única oposició a les maneres de fer conservadores, immobilistes, restrictives i gens valentes que ha encapçalat l’alcaldessa, Rosa M. Perelló”, afirmen. També diuen que els anys “d’aprenentatge i coneixements dins la política institucional” els toca “posar-los al servei del conjunt de la ciutadania de Tàrrega” a fi d’aconseguir una “alternativa” municipal. Recordem que la CUP va ser el segon partit més votat a les eleccions de 2015.

Per aquests motius, l’organització independentista celebrarà una assemblea oberta aquest mes d’octubre “per exposar la proposta, debatre-la i començar a treballar”. L’Assemblea es durà a terme el proper dissabte 20 d’octubre a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega a les sis de la tarda.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes