La Diputació posa a disposició de cada ajuntament de la demarcació un aparell desfibril·lador DEA
Amb l’adquisició del material es vol donar garanties de seguretat i de prevenció en la via pública o en qualsevol dels equipaments municipals que comptin amb aquests aparells
 
La Diputació de Lleida posarà a disposició dels municipis que ho sol·licitin un aparell desfibril·lador DEA per tal que les comarques de Lleida es converteixin en un territori cardioprotegit.
 
L’adquisició d’aquest material –que ja ha esta publicat al BOP amb data 6 de febrer- ha suposat una inversió de l’Àrea de Salut de la Diputació de 687.957,60€ i servirà per donar garanties de seguretat i de prevenció en la via pública o en qualsevol dels equipaments municipals que comptin amb aquests aparells.
 
Aquesta compra permetrà que els ajuntaments sol·licitants puguin decidir on col·loquen el DEA, en funció de les característiques i necessitats del municipi, i ajudarà a que es pugui actuar amb rapidesa, en primera instància, en cas d’incidències de patologies del cor. 
 
En aquest sentit, la presidenta de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha assegurat que ja es pot posar a disposició de tots els municipis de la demarcació un desfibril·lador, una qüestió que ja s’havia treballat però que es va retardar per qüestions alienes a la voluntat de la corporació. En aquest sentit ha assenyalat que en breu els ajuntaments rebran la informació per tal de poder fer les seves sol·licituds, depenent del tipus de model que necessitin i dels espais on els hagin de col·locar.
 
La petició de l’aparell inclourà també el dispositiu d’instal·lació (columna o vitrina), un curs de formació i un any de manteniment. D’altra banda, es donarà informació als ajuntaments sol·licitants sobre els requisits d’obra civil i les connexions en el unt d’instal·lació, així com el manteniment del DEA amb posterioritat al primer any de lliurament, entre d’altres qüestions tècniques.
 
En cas que els ajuntaments en volguessin més d’un, aquests es podran adherir a l’acord marc que ha formalitzat el Consorci Català de Desenvolupament Local de l’Associació Catalana de Municipis, en el qual trobaran les empreses acreditades i condicions molt avantatjoses.
 
Aquesta adquisició s’ha pogut fer després que es resolgués favorablement un recurs presentat davant el Tribunal Català de Contractació. Els ajuntaments interessats poden fer la tramitació omplint el formulari que trobaran a la pàgina web www.diputaciolleida.cat.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes