La Soll inaugura aquest dissabte els nous espais ampliats del local

L’espai autogestionat i cooperatiu La Soll inaugurarà aquest dissabte 14 de desembre a les 12.30h migdia els nous espais ampliats que té disponibles al seu local situat a la Plaça de les Nacions de Tàrrega. Un any i mig després d'haver-se creat, l'entitat ha acabat totes les obres necessàries per tenir a punt les sales habilitades de l’espai. 

L'acte d'inauguració estarà obert a tothom i s'hi han convidat a totes les entitats targarines per presentar-los el projecte i el local estrenat. D’aquesta manera també es posa l’espai a la seva disposició per a reunions o trobades com ja s'ha fet de forma habitual en els darrers mesos. 

La comissió gastronòmica ha preparat un taller de “montaditos” obert a tothom, pensament crític serà l’encarregada del parlament i socio-cultural farà una demostració de swing. Pel que a les seccions transversals, la comissió gènere penjarà l’exposició “La primera dona que...”
  
La Soll va néixer el maig del 2018 amb l’objectiu de ser un espai autogestionat i cooperatiu que funcionés amb un model assembleari i inclusiu. La seva filosofia es basa en ser una entitat sostenible, de proximitat, feminista, antifeixista, a favor de l’economia social i que defensa l'autoderminació dels pobles. A nivell operatiu, es divideix en 3 grans seccions (Pensament crític, gastronomia i socio-cultural) i durant l'últim any i mig s'ha desenvolupat un gran ventall d'esdeveniments de tots els tipus amb una gran acollida del públic targarí i comarcal.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes