La targarina Mireia Fontanet rep una menció especial dels premis ASPÀSIA

El jurat del Premi Aspasia que defensa de l'equitat de gènere, ha concedit en l’edició d’aquest 2019 una menció especial a la trajectòria d'una de les finalistes al premi, Mireia Fontanet Viladot, coordinadora de polítiques d'igualtat, joventut, sanitat, immigració i gent gran a l'Ajuntament de Tàrrega, "pel seu treball d'empoderament de les dones en el món rural, a través de la política local, on ha impulsat projectes d'igualtat efectiva entre dones i homes, i del col·lectiu LGTBIQ ".
El Premi ASPÀSIA té per objectiu valorar la trajectòria vital i professional de persones que, amb les seves iniciatives i accions, hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.
El Premi pretén reconèixer el compromís i el treball realitzat des de la praxi, la reflexió i/o la recerca, i valorarà que l’actuació de la persona hagi tingut un impacte social rellevant. Els moviments associatius i les organitzacions socials han estat espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries destacades.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes