El projecte, encarregat a Josep Maria Brescó, que va ser l'encarregat de redactar el projecte del poliesportiu, contempla la construcció de l'entrada principal del pavelló, amb accessos a la pista i a les graderies sense barreres arquitectòniques. A la vegada també, la construcció de lavabos adaptats per al públic general i la construcció de sortides d'emergència.

Aquesta ampliació, que no serà la definitiva per acabar el projecte tal com estava pensat originalment, permetrà almenys, la utilització del pavelló per a tots els actes que es fan al municipi.

La redacció del projecte ha costat prop de 18.000 euros, que han comptat amb una subvenció de la Diputació de Lleida per valor de 10.000 euros.
 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes