L’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat en Junta de Govern Local el projecte d’obres per ampliar la vorera sud del carrer del Segle XX, vial que discorre en paral·lel a la via fèrria. En concret, s’actuarà en un tram de 210 metres lineals per a facilitar la mobilitat dels vianants en aquesta zona. La vorera, que assolirà els 2 metres d’amplada, es refarà integralment amb la col·locació d’un nou paviment de panots. El projecte inclou la pavimentació de tota la calçada amb aglomerat asfàltic. Així mateix, la vorera i la calçada esdevindran de plataforma única, separades per pilones metàl·liques que substituiran les actuals fetes de plàstic. Seran 40 pilones que es completaran amb 5 jardineres.

Els treballs es completaran amb la reposició dels servei d’aigua de boca al subsòl i la substitució d’embornals. A la calçada, a més, s’afegiran dos ressalts fets d’aglomerat asfàltic. El pressupost inicial de l’obra s’ha fixat en 73.000 euros. Tàrrega preveu executar l’ampliació de la vorera del carrer del Segle XX durant el present any 2018. Aprovat el projecte, el següent tràmit serà la licitació de les obres. Val a dir que es conservarà la vorada del costat nord del carrer, element que impedeix els vehicles d’apropar-se al mur de la via del tren. Es mantindrà també la circulació en doble sentit per als vehicles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes