L'alcaldessa de Tàrrega es reuneix amb Interior pel parc de Bombers de la ciutat

L'alcaldessa de Tàrrega Rosa Maria Perelló ha explicat a Ràdio Tàrrega que a principis d'any va mantenir una conversa amb la directora territorial d'Interior a Lleida Montserrat Messeguer, per preocupar-se per la situació del parc de Bombers de Tàrrega enfront de la crisi que s'ha produït amb el col·lectiu de Bombers.
Recordem que els Bombers denuncien que la manca de personal provoca que cada dia hi hagi parcs a Catalunya que treballen per sota els mínims establerts; és a dir, amb menys personal del que marca la llei.
Perelló ha dit que des del departament d'Interior "en cap cas es plantejaven per la situació geogràfica que tenim i l'envergadura del parc de Tàrrega que es plantegés el seu tancament".
L'alcaldessa ha qualificat la situació de "complicada", i que "tot i no ser de competència municipal ens hem preocupat perquè aquesta situació de conflicte es pugui alleujar com més aviat millor".
Perelló ha agraït l'esforç que estan fent els professionals del parc de Bombers de la ciutat i ha recordat que "són molts els servidors públics que en aquest context de crisi han hagut de fer molts més esforços dels que els hi pertocava i això penso que mai els hi haurem agraït prou".
La primera edil ha recordat que "quan es produeixen situacions en què els parcs es poden tancar i perilla el servei, és quan s'encenen totes les alarmes, i potser s'haurien d'haver encès abans i haver-nos preocupat més d'aquesta situació".

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració