L’Arxiu Comarcal acull 4 projectes de creació amb residents de nacionalitat italiana, grega i catalana
Fins al 31 de juliol, sis creadors i investigadors faran estada a Tàrrega per dur a terme els seus projectes al voltant dels documents de l’Arxiu Comarcal de l’Urgell (ACUR) com a matèria de treball i objecte d’inspiració.

Aquests participants han estat seleccionats en el marc del programa de residència impulsat per l’ACUR amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i l’Ajuntament de Tàrrega per donar suport als creadors i investigadors que des de qualsevol disciplina de les ciències o la creació artística treballin amb el fons de l’Arxiu.

L’ACUR posa a la seva disposició tot el material de què disposa perquè puguin dur a terme les seves creacions i recerques, amb un especial interès a facilitar l’intercanvi, el diàleg cultural i la interacció entre els residents i els seus projectes amb els habitants del territori.

Els objectius del programa de residència són:

-Foment de la investigació artística i la producció en un arxiu públic
-Contribuir a la promoció artística relacionada amb la interpretació dels documents
-Enriquir l'experiència per a l'artista i la ciutat amfitriona, en base a un diàleg entre elles.
-Obrir un nou camp d’enfocament transdisciplinar dels arxius
Els projectes escollits en aquesta ocasió, es desenvoluparan en un mínim de 15 dies a un màxim de 45, durant el període de la residència, entre l’1 de juny al 31 de juliol de 2018.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes