Les companyies ZUM ZUM i QUIM BIGAS presenten l’assaig de l’espectacle HIPPOS que s’estrenarà el proper mes de setembre en el marc de FiraTàrrega
La projecció, que s’emmarca dins el programa Suport a la Creació,  recrea un món on conviuen animals i persones.
 
Les companyies ZUM ZUM I QUIM BIGAS van presentar ahir a la tarda l’assaig obert del seu espectacle HIPPOS, que s’estrenarà el proper mes de setembre en el marc de FiraTàrrega. L’espectacle recrea un món on conviuen quotidianament animals i persones. Els protagonistes són uns hipopòtams que agafen el camí del mig.

Es tracta de persones disfressades i mimetitzades en l’animal. Aquests éssers van prendre part de la Plaça del Carme, al centre de la ciutat on van aconseguir interactuar amb tot tipus de públics: des d’infants a adults. Els hipopòtams van recrear una faula, que esdevé una reflexió per a una tesi doctoral sobre la humanitat i l’animalitat.

L’espectacle, s’emmarca dins del programa Suport a la Creació que FiraTàrrega desenvolupa al llarg de l’estiu. La capital de l’Urgell rebrà 12 companyies nacionals i internacionals que realitzaran residències artístiques per preparar els seus projectes escènics.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes