Neix La Forja Tàrrega

La nova organització juvenil de l’esquerra independentista te com a eix central ser una eina útil pels joves

Com a espai de trobada i debat concebuts des de i per al jovent targarí, La Forja Tàrrega neix amb l’objectiu tant d’emprendre iniciatives útils per a la joventut de Tàrrega com amb l’afany d’incentivar-hi la consciencia i el debat polítics. En termes generals, l’Assemblea arrela en un ideari polític combatiu adscrit a l’espectre polític de l’esquerra independentista que pivota en els següents eixos vertebradors: Socialisme, Feminisme, Independentisme, Antifeixisme i Ecologisme.
“Sobre la base ideològica fornida per aquests elements, doncs, la Forja Tàrrega aspira a incidir sobre el seu entorn local i comarcal mes proper, fent atenció  o a les problemàtiques,  exigències i necessitats mes particulars i característiques de la contrada en que s’incardina i tractant, per tant, d’encetar iniciatives especifiques que permetin respondre-hi”, afirmen des de l’organització.
“La sensibilitat vers allò mes pròxim constitueix, en fi, una eina indispensable per revertir de manera positiva sobre la situació del jovent i, alhora, un instrument valuosíssim per contribuir a potenciar-hi la consciencia i participació política en termes combatius i constructius. Sabedors de la manca d’espais d’aquestes característiques dins el domini targarí, iniciem aquest projecte amb perspectiva i energia, desitjosos d’assolir una incidència real que reverteixi de manera efectiva en el benestar de la ciutat i, sobretot, de la joventut que la conforma”, han explicat membres de La Forja.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes