Propostes de millora per a la xarxa d’abastament d’aigua a la Vall del Corb
El Consell Comarcal de l’Urgell disposa d’una subvenció de l’ACA de 300.000 € amb els quals s’ha proposat la redacció d’un pla director i la substitució de bombes, arquetes i comptadors de la xarxa d’aigua

El govern del Consell Comarcal de l’Urgell es va reunir la setmana passada amb els alcaldes de la Vall del Corb per decidir com tirar endavant diferents accions per a la millora de la canonada de subministrament d’aigua. Entre elles, cal destacar la proposta per a la redacció del pla director, la substitució de les bombes, la instal·lació de variadors i un nou sistema de comptatge de la xarxa. El pressupost de tot plegat ascendeix a 455.000 € i compta amb una subvenció de 301.000 € de l’Agència Catalana de l’Aigua. La part restant haurà de ser sufragada pels ajuntaments que conformen la xarxa.
Per altra banda, també es va parlar de la conveniència d’instal·lar una potabilitzadora mancomunada que permetria filtrar l’aigua abans que entrés a la xarxa i d’aquesta manera en milloraria  la qualitat.
Per últim, es va exposar  que el Consell Comarcal gestiona mitjançant un contracte de serveis el manteniment de la canonada i que en aquests moments cal tornar a licitar aquesta gestió.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració