Quàlia inaugura la seva nova seu a Tàrrega

Avui s’ha inaugurat el nou local de Quàlia de Tàrrega, cooperativa de treball associat especialitzada en l’àmbit del lleure i l’educació.
La nova seu de l’entitat està situada al carrer Urgell de Tàrrega, i aquest matí ha estat visitada per l’alcaldessa de la ciutat Alba Pijuan Vallverdú.
Quàlia neix l’any 2011 de la mà del Grup Alba i es constitueix com a cooperativa el 2019, dins del Grup Alba, grup d’entitats d’economia social. L’entitat aposta per una organització cooperativista sense ànim de lucre, d’economia i iniciativa social, com a proposta alternativa al model de societat actual. Treballen combinant l’experiència en el sector de l’alimentació i la restauració col·lectiva amb l’educació en valors a través del lleure. Ofereixen serveis a persones, famílies, entitats, escoles i administracions que se sentin identificades amb els valors del projecte.

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes