Dins del XVIII Programa Comarcal de Suport a l’ Educació de l’ Urgell, que organitza el Consell Comarcal i el Servei Educatiu, aquest mes d’ abril i  maig  s’ apropa el món de l’ art a l’ alumnat de la comarca de l’ Urgell  a través de la visita  a dos museus de la població d’ Agramunt.

Aquests tallers s’ adrecen  a alumnes de sisè de primària, i  són 9 els  centres  interessats, amb un total de 18 tallers. Els centres inscrits són Vedruna Tàrrega, Maria Mercè Marçal de Tàrrega, Vedruna Bellpuig, Guillem Isarn de La Fuliola, Santa Creu d’ Anglesola, Valeri Serra de Bellpuig, Mare de Déu del Socós d’ Agramunt, Jacint Verdaguer  i Àngel Guimerà de Tàrrega.  Uns 320  alumnes podran gaudir de les activitats.

L’ objectiu  d’incloure aquesta activitat dins del Programa han estat apropar l’ obra de Guinovart i de Guillem Viladot als infants, observar les tècniques emprades en les seves composicions, conèixer el conceptes de poesia visual,  i  conèixer les vivències dels artistes dins l’entorn natural.  Als tallers s’ hi realitzen obres seguint les tècniques dels  artistes.

Conseqüentment, el Consell  es fa  càrrec del  50% dels tallers i  facilita 7 autocars pel transport dels alumnes d’aquells centres de la comarca que s’han de desplaçar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes