Entitats i partits que conformen la Plataforma Tàrrega per la República, han programat un conjunt d’actes per la commemoració de l'aniversari del Referèndum de Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017.

Els actes tindran lloc els dies 30 de setembre i 1 d'octubre. Concretament, el diumenge dia 30 de setembre la Plaça de les Nacions acollirà a partir de les 7 de la tarda concerts amb la Terrasseta de Preixens, Karlitos, Diga'ls-hi Inquiets i Vinyartístics. Seguirà un sopar popular (entrepà, aigua i peça de fruita), tiquets a la venda al preu de 5 € al local de l'ANC carrer Carme 4 (davant del campanar). Hi haurà servei de barra al local de la Soll i els beneficis aniran per l'organització de l'acte. En acabar es convocarà una gran encartellada popular per tota la Ciutat.

El dilluns dia 1 d'octubre, a les 8 del vespre, es farà la inauguració oficial del carrer “1 d'Octubre de 2017”. Hi haurà l'actuació de l'Escola de Música de Tàrrega. Seguidament, en acabar aquest acte, es farà una marxa fins la Plaça Major on hi haurà projecció d'imatges de l'1 d'octubre del 2017 i es llegirà un manifest.

Durant tot el cap de setmana hi haurà a la Plaça Major uns panells on tothom que ho desitgi, hi podrà enganxar fotografies del Referèndum o post-its amb escrits del que va sentir aquell dia.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes