La Sala Marsà de la Casa de Cultura de Tàrrega exhibeix fins al proper 29 d’abril la mostra col·lectiva d’art “Humoràlia - Nòmades (migracions forçades)”. L’exposició, organitzada per la Coordinadora d’ONGD i altres moviments solidaris de Lleida, utilitza l’art gràfic com a gènere periodístic visual de denúncia sobre les causes que provoquen les migracions forçades. El conjunt d’entitats organitzadores van fer una crida internacional i van demanar a artistes d’arreu del món la seva pròpia visió sobre la migració. De les 350 propostes rebudes, es va fer una selecció d’una cinquantena d’obres en format vinyeta que són les que finalment integren el conjunt d’aquesta exposició itinerant.

La iniciativa té per objectiu sensibilitzar la societat sobre les causes que provoquen els processos migratoris: la ideologia política, els conflictes bèl·lics, la religió, el canvi climàtic,... També remarca la importància del Dret a Migrar recollit a la Carta dels Drets Emergents per assolir un futur digne. L’acte inaugural de la mostra es va celebrar el dijous 5 d’abril amb la presència del Raül Palacios, regidor de Cultura, i Kokouvi Tété, tècnic d’educació per al desenvolupament de la Coordinadora d’ONGD (vegeu fotografia). Palacios va destacar “el poder de l’art per a commoure el públic i fer-lo reflexionar sobre els processos migratoris”.

 

Mostra col·lectiva d’art “Humoràlia - Nòmades (migracions forçades)”

Fins al diumenge 29 d'abril a la Sala Marsà - Casa de Cultura (Carrer de La Vilanova) - TÀRREGA

· Dijous i divendres, de 19 a 21 h.

· Dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h i de 19 a 21 h.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes