Una vegada més, la NIT BOJA, el "Shopping night" que se celebrarà el divendres 5 d'Octubre a Tàrrega, organitzat per Foment Tàrrega, va agafant forma, i aquest dissabte 15 de setembre tots tenim una cita amb el Càsting, moment en el qual es triaran els models que participaran el la Desfilada de Moda Tardor-Hivern que esdevindrà una de les activitats principals a aquesta nit tan especial.

El Càsting està adreçat a totes les persones que se sentin atrets per la passarel·la i pel món de la moda i tinguin ganes de viure l'experiència de desfilar davant de centenars de persones. Cal recordar que en el càsting hi poden participar gent que no es dediqui professionalment a la passarel·la.

La cita és aquest dissabte 15 de setembre a les 21h a la Plaça dels Àlbers de Tàrrega.

LA NIT BOJA, arribarà a la seva 5a edició i se celebrarà el divendres dia 5 d'Octubre, un "shopping night" que començarà a les 18 h i s'allargarà fins a la 1 de la matinada, enguany carregat de novetats.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes