Ràdio Tàrrega en directe
Torrent destaca la "perseverança, determinació i futur” d'Agramunt en la inauguració de la 30a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra
El President del Parlament, Roger Torrent, posa d’exemple aquesta localitat de Ponent com a representant dels valors que han de conduir Catalunya a superar les dificultats i construir un país “més lliure, just i pròsper”

El President del Parlament, Roger Torrent, ha inaugurat aquest divendres la 30a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt tot destacant la “perseverança, determinació i futur” d’aquesta localitat com a exemple per a la resta del país: “Agramunt i Catalunya venen de lluny, tenen molta tradició i molta història, molt present, i molta esperança. El que ens diu la Fira és que sempre hem de tenir esperança en el futur, i que avui més que mai, estem molt més a prop dels objectius que ens hem marcat com a país”.

En el seu torn, l’Alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha destacat que “30 anys de Fira demostren la consolidació del que va començar com un projecte molt humil”. “Gràcies a la feina dels torronaires, a la seva capacitat d’innovació i a la preservació de la fórmula des dels orígens, Agramunt és el referent del dolç agroalimentari del país”, ha afegit Solé.

Aquesta 30a edició de la Fira ha impulsat també la publicació del receptari ‘De l’Aula a la Taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra’ amb les creacions dels professionals que en els darrers 10 anys han passat per l’escenari de l’Aula del Gust, que celebra una primera dècada d’èxit. Un llibre amb 27 receptes a cura de la periodista Meritxell Bernaus, per qui la publicació és “del territori pel territori”, ja que serveix per promoure Agramunt i, alhora, reinvertir en la pròpia Fira.

Tanmateix, tant l’Aula del Gust com la del Tast han omplert totes les places disponibles que permetien tastar les creacions de grans pastissers del país elaborades amb torró i xocolata a la pedra, així com els productes artesanals que s’exposen al Pavelló Agroalimentari de la Fira.


 
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp


L'ÚLTIM INFORMATIU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes