Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe

 Aquest dijous, en el marc dels capvespres a la romana, més de 200 guissonencs i guissonenques vestits de romans han gaudit d'un sopar romà de gala, que en aquesta edició ha tingut com a eix conductor l'Eneïda de Virgili.

 El sopar, que ha anat a càrrec de l'Associació Gastronòmica LA MANDUCA i de diferents restaurants de la Vila com el Cassolí, el Nard, el Portal i Cal Xuriguera (Palouet) ha estat amenitzat per un grup de joves voluntaris, que durant tota la vetllada han reconstruït diferents capítols del viatge d'Eneas, des de la sortida de Troia, fins a la fundació de Roma.

 El sopar, ambientat en l'època romana, consistia en uns entrants a base de cranc de riu i pa de segon amb acompanyaments, de primer plat, crema d'espàrrecs, el segon porc amb salsa, de potres suflé de peres. Tot això acompanyat d'un bon vi hipòcratic. Una combinació que ha satisfet a tots els paladars.

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes