Els dies 11 i 18 de juny amb la pràctica del bàsquet i el futbol 7. Inscripcions obertes fins al dia 31 de maig.

La Regidoria d'Acció Social convoca la celebració de la primera Olimpíada Intercultural de Tàrrega, unes jornades esportives de caire festiu amb què es vol potenciar la convivència a la ciutat entre persones de diferent origen. Els dies 11 i 18 de juny l’esport serà el nexe d’unió, en concret a través del bàsquet i el futbol 7 respectivament. L'edat mínima per participar-hi són 16 anys. La iniciativa s’inspira en el Mundialet que fins l’any 2008 s’organitzava a Tàrrega.

El dissabte 11 de juny us proposem a partir de les 4 de la tarda una jornada de bàsquet al Pavelló Municipal d'Esports amenitzada per una demostració de Hapkido a càrrec del Gimnàs Tàrrega. Després, el dissabte 18 de juny a les 4 de la tarda tindrà lloc una competició amistosa de futbol 7 al camp de gespa annex, també dins el Parc Esportiu del Reguer, amenitzada pels tambors del Grup de Diables de BAT i un petit refrigeri de l’Agrupament Escolta de Tàrrega. Animeu-vos i participeu-hi.

Inscripció gratuïta · Data límit: 31 de maig

Oficina d'Acció i Ciutadania · Plaça de les Nacions sense Estat
Tel. 973 50 26 70 · acciosocial@tarrega.cat
De dilluns a dijous, de 10 a 14 h.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes