Aquest matí Borges International Group ha donat 15.000 litres d'oli als Bancs dels Aliments. L'acte ha tingut lloc a la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i hi ha assistit el Sr. Josep Pont Amenós, conseller delegat de Borges International Group i la Sra. Roser Brutau i Basté, Presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona.

Borges International Group és el cinquè any que col·labora amb els Bancs dels Aliments donant oli, producte que, juntament amb els llegums, la llet i les llaunes de conserves, és dels de primera necessitat més demandats. Com els anys anteriors, totes les ampolles que s'han donat d’oli Borges han estat produïdes especialment per a l’ocasió i compten amb un etiquetatge especial que les identificarà com a producte solidari.

Borges International Group consolida la relació i el seu compromís amb els Bancs dels Aliments, amb els que ha col·laborat en els anys 2012, 2014, 2015 i 2016.

Responsabilitat Social Corporativa

Al llarg dels anys Borges International Group ha rebut varis reconeixements a la seva tasca social.

El Premi Empresa Flexible 2015 atorgat pel Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, que reconeixia les seves polítiques d'equilibri de la vida professional, personal i familiar; el Premi Atlante a la Prevenció de Riscos Laborals (2014) o els Premis FIDEM 2014 amb el Premi a la Conciliació. També elDistintiu ‘Igualtat en l’empresa’ atorgat pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat (2010 i 2011) per la seva feina en les polítiques d'igualtat entre homes i dones o el premi Entorn de Treball Saludable, en la seva 1ª edició.

L'empresa també s'ha adherit a la iniciativa “Xarxa d'empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere” per avançar en la construcció d'una societat lliure de violència de gènere.

Aquestes són tan sols algunes de les accions de responsabilitat social que Borges International Group du a terme. Cada any, l'empresa organitza els Dies Vermells, jornades voluntàries de donació de sang en les que participen els empleats de l'empresa a Reus i Tàrrega, i concursos literaris i de dibuix per celebrar el Sant Jordi amb els fills i filles dels treballadors/es. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes