El pintor targarí Josep Minguell ha avançat pel nostre informatiu que la darrera fase pictòrica del conjunt de murals de les voltes de la nau central de la Parròquia de Santa Maria de l’Alba de la capital de l’Urgell està previst executar-se aquest proper estiu. En aquest sentit aquest proper divendres s’inaugurarà a la ciutat una exposició que sota el títol de “Volta de llum. Josep Minguell Estudis preparatoris de la fase final dels frescos de les voltes de Sta. Maria de l'Alba”, mostrarà els estudis preparatoris de la fase final dels frescos que plasmarà el pintor targarí Josep Minguell a les voltes de la nau central de l’Església Parroquial de Santa Maria de l’Alba de la ciutat. Es culminarà així un conjunt de murals de temàtica religiosa que Minguell ha executat durant els últims anys al temple targarí. Josep Minguell va titular aquesta part del seu treball a l’església de Santa Maria de l’Alba Líber Génesis i és previst com ell mateix ha anunciat que acabi tots els frescos que decoraran les voltes centrals aquest mateix 2011.
Liber Genesis es culmina després que Minguell ja hagi realitzat a l'Església Parroquial de Tàrrega uns altres dos conjunts de pintures al fresc: Resurrectio (2005) i Nativitas (2007), que es poden admirar als murs del creuer del temple. Minguell basa la seva tècnica en el procediment tradicional dels muralistes italians del Renaixement mitjançant l’ús de morters de calç.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració