Els representants de la comarca de l’Urgell, pastisseria Prats de Guimerà i pastisseria Boneu de la Fuliola, de la IGP del Pa de Pagès Català han presentat avui a la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Sra. Rosa M. Mora, aquesta denominació atorgada el passat dia 27 d’abril per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, que en garantirà la qualitat i la marca catalana.

Per part del Consell Comarcal, la presidenta els ha donat tot el suport necessari per tal de poder promocionar aquesta indicació geogràfica protegida.

El passat divendres 15 de juny, uns 400 forns de Catalunya van començar a vendre aquest pa de pagès català que a més de concretar el tipus de farina amb el qual s’exigeix que els forners donin la forma de cada peça de manera manual, que es cogui en forn amb pedra i que com a mínim tingui un temps de fermentació de tres hores.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes