Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe
Els representants de la comarca de l’Urgell, pastisseria Prats de Guimerà i pastisseria Boneu de la Fuliola, de la IGP del Pa de Pagès Català han presentat avui a la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Sra. Rosa M. Mora, aquesta denominació atorgada el passat dia 27 d’abril per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, que en garantirà la qualitat i la marca catalana.

Per part del Consell Comarcal, la presidenta els ha donat tot el suport necessari per tal de poder promocionar aquesta indicació geogràfica protegida.

El passat divendres 15 de juny, uns 400 forns de Catalunya van començar a vendre aquest pa de pagès català que a més de concretar el tipus de farina amb el qual s’exigeix que els forners donin la forma de cada peça de manera manual, que es cogui en forn amb pedra i que com a mínim tingui un temps de fermentació de tres hores.
Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes