Sant Guim de Freixenet (ACN).- Els Bombers de la Generalitat continuaran treballant tota la nit a l'incendi que des de primera hora de la tarda afecta el terme municipal de Sant Guim de Freixenet (Segarra). El foc es troba en fase de control des de dos quarts de sis de la tarda i ha afectat 89 hectàrees de vegetació, bàsicament camps de cereal, segons les dades provisionals del Cos d'Agents Rurals. L'incendi ha obligat a tallar una carretra i una línia ferroviària que ara ja estan normalitzades. La carretera LV-1003 s'ha obert un cop els Bombers han donat el foc en fase de control, i també s'ha restablert la circulació de trens a la zona. Així mateix, les dues persones que s'han desallotjat com a mesura preventiva ja han pogut tornar.

El foc de Sant Guim de Freixenet està en fase de control però el seu perímetre no es troba completament assegurat. Peraixò els Bombers hi seguiran treballant durant tota la nit. La vegetació cremada, un total de 89 hectàrees, és bàsicament agrícola, encara que també ha afectat massa arbrada i canyissars, segons precisen els Bombers.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració