El Consell Comarcal de l’Urgell organitza el curs “Com parlar en públic i fer presentacions eficaces” , impartit per Jordi Besora, Coach i Conseller Personal. El curs s’adreça a personal i càrrecs electes de l’administració local amb l’objectiu de fer adquirir, de forma amena, les habilitats i els mecanismes per tal de parlar amb fluïdesa davant d’un auditori i de fer arribar de forma eficaç la presentació de les nostres idees.

El curs es va iniciar ahir dimarts amb uns 20 inscrits, entre els quals hi ha alcaldes o bé regidors de diversos ajuntaments de la província, que volen millorar en les seves competències d’oratòria. A l’acte de presentació, que va tenir lloc ahir per la tarda a la seu del Consell Comarcal de l’Urgell, hi va assistir la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Sra. Rosa M. Mora i la Sra. Rosa M. Perelló, com a vicepresidenta de la Diputació de Lleida, que van donar la benvinguda als assistents.

Aquest curs s’ha impulsat i organitzat pel Consell de l’Urgell en el marc del Pla Agrupat de Formació Continuada, que es desenvolupa conjuntament amb la Diputació de Lleida i l’ACM.

El Consell ha previst per aquesta anualitat 2012 diversos cursos adreçats al personal dels ajuntaments, els consells comarcals i la Diputació, el primer dels quals és el que ara s’inicia. Entre altres es farà formació en conducció eficient de vehicles, ús institucional de les xarxes socials comptabilitat pública i informàtica.

El curs tindrà una durada de dues setmanes, en horari de tarda els dimarts i dijous, al final del qual es farà la valoració dels coneixements obtinguts per part dels assistents i de la millora de les seves competències.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes