Seguiment de l'escrutini a Ràdio Tàrrega (92.3 FM), al web municipal, Facebook i Twitter, i a la Casa Consistorial

Tàrrega celebra avui diumenge 22 de maig les Eleccions Municipals 2011, en què s'escolliran els 17 regidors de l'arc consistorial per al mandat 2011-2015. Segons el cens actual del municipi de Tàrrega, 10.831 electors poden exercir el seu dret a vot. Fins a les 6 de la tarda, l'índex de participació a Tàrrega ha estat del 38,34% (4.153 electors). Val a dir que fa quatre anys es va registrar a Tàrrega un 58,78% de participació total a les urnes. Del cens actual, 226 electors són estrangers comunitaris i extracomunitaris inscrits.

Una vintena de meses electorals
S'han habilitat 20 meses electorals distribuïdes a la Casa Consistorial, el Museu Comarcal de l'Urgell, l'IES Manuel de Pedrolo, el CEIP Jacint Verdaguer, el Col·legi Sant Josep, el CEIP Àngel Guimerà, l'Escola Anglo-Francesa, l'Escola Alba, la Cambra de Comerç, el Centre de Recursos Pedagògics, el Local Social de Claravalls i el Local Social del Talladell. Feu un clic a Web relacionada, al peu d'aquesta pàgina, per accedir a la localització dels col·legis electorals de Tàrrega a Google Maps.

Canals d'informació
L'Ajuntament de Tàrrega informarà a través del web municipal www.tarrega.cat de les dades de l'escrutini. També a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. Alhora, la Sala de Plens de la Casa Consistorial (Plaça Major, 1) romandrà oberta a partir de les 8 del vespre oferint dades actualitzades de l'escrutini. L'emissora municipal Ràdio Tàrrega farà un seguiment informatiu dels comicis a través del 92.3 FM i del web www.radiotarrega.cat

Vuit candidatures
Les vuit candidatures de les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Municipals 2011 de Tàrrega, amb els corresponents caps de llista, són (segons ordre de publicació al BOP):

· Iniciativa per Catalunya Verds
Esquerra Unida i Alternativa · Entesa (ICV-EUIA-E)
Miquel Gascón Sancho

· Plataforma per Catalunya (PxC)
Josep Maria Estadella Bagué

· Reagrupament i Solidaritat, Sumem per Tàrrega (RCAT+SI)
Jaume Ponsarnau Marquilles

· Convergència i Unió (CiU)
Rosa Maria Perelló Escoda

· Esquerra Republicana de Catalunya · Acord Municipal (Esquerra-AM)
Jordi Ramon Torres

· Partit Popular (PP)
Joan Pujal Llombart

· Partit per Catalunya (PxCat)
Manuel Naranjo Garate

· Agrupació d'Independents i Nacionalistes
Partit dels Socialistes · Progrés Municipal (AIPN-PSC-PM)
Joan Amézaga Solé

Una candidatura per a l'EMD El Talladell
El dia 22 de maig, els electors del Talladell votaran dues vegades: una per definir la composició de l'arc consistorial de Tàrrega (com han fet fins ara) i una segona per elegir el president de la junta de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Es presenta una única candidatura que encapçala Pere Domingo Solé. Els sis membres restants de la junta seran designats posteriorment per les forces polítiques de forma proporcional a la seva representativitat a l'Ajuntament de Tàrrega.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes