El passat 21 de maig a la plaça del Carme, espai que congregà força públic

La plaça del Carme de Tàrregaacollí el passat 21 de maig una nova edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, amb què esvol sensibilitzar la ciutadania sobre les conseqüències de la globalització econòmica en els països en vies de desenvolupament. Sota la iniciativa de Fem Cadena, es van posar a la venda diferents productes importats per Mans Unides, Càritas, Amics de Cuba i Amics de Subhadra Mahatab Seva Sadan de l'Índia. S'impartiren també xerradesi alhora els membres del Cau van organitzar un taller de joguines amb materials reutilitzats i una recollida de telèfons mòbils usats.

Compartint espai amb el Mercat de l'Inter-Canvi
De forma paral•lela també tingué lloc el Mercat de l'Inter-Canvi, ones van poden fer transaccions d'articles de segona mà sense fer ús de moneda, com roba, llibres, discos, dibuixos o parament de la llar. En total, ambdues activitats congregaren una vintena de parades, a més d'un nombrós públic encuriosit. La proposta comptà amb el suport de les regidories de Promoció Econòmica i Acció Social.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes