A banda, el Consell d’Alcaldes també va debatre sobre la proposta de la concessió d’ajuts a entitats esportives de municipis sense poliesportius i, el Consell va sol·licitar més informació davant l’ampliació de la empresa Pet Food Ingredients a la Segarra.
Ahir a la tarda va tenir lloc la sessió ordinària del Consell d’Alcaldes de la Segarra. En la sessió es va presentar la proposta de fer arribar al proper Ple del Consell una moció per la declaració de la situació de la implantació dels Parcs Eòlics a la comarca arran de la suspensió i la paralització de la tramitació dels parcs en zones pertanyents als municipis d’Ivorra, Estaràs, Sant Ramon, Ribera d’Ondara, Talavera i Montoliu de Segarra que va emetre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el passat dia 1 de març del 2011.
Posteriorment, es va posar de relleu per part del Consell Comarcal poder obtenir més informació sobre l’ampliació de l’empresa Pet Food Ingredients a la Segarra i la seva capacitat de procés que ha passat, en els darrers dies, de 10Tn/dia a 200 Tn/dia. El Consell Comarcal va fer la sol·licitud a l’ajuntament del municipi on està situada la empresa per tal d’evitar possibles augments dels olors de les emissions. També, es va demanar poder estar informats de quin subministrament elèctric hi ha previst.
Davant la moció presentada per l’ajuntament de Sant Ramon, pel fet que el Consell pagui els lloguers d’instal·lacions esportives, de les entitats esportives que no disposen de poliesportiu al seu municipi, el Consell ha manifestat que per poder-ho gestionar es podria facilitar un conveni de col·laboració entre les parts implicades.
Finalment, el Consell d’Alcaldes va aprovar diferents informes d’abastament d’aigua en alta a la comarca, concretament Vall del Llobregós i masies, com també, la construcció de la canonada per al subministrament d’aigua des de la potabilitzadora de Ratera als nuclis de Ratera, Les Pallargues,
Sisteró, Pelagalls, Montroig, Bellver d'Ossó, Ossó de Sió, Castellnou de Montfalcó I Montfalcó d'Agramunt. I, la 2a Fase de la interconnexió d e les xarxes d'abastament d'aigua potable en alta del mig Segre i la vall del Sió.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració