Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 13.50 hores en un incendi de vegetació a Ponts (Noguera) que ha cremat unes 15 hectàrees a la Serra del Castellar. En aquests moments, els Bombers treballen a la zona amb 28 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris (1 helicòpter de comandament i un de coordinació, 2 avions de vigilància i atac i 3 helicòpters bombarders).

 
L’incendi ha començat en zona agrícola envoltada d’arbrat, i poc després ja ha agafat massa forestal, a un pujol de la zona. En aquests moments, els esforços es concentren al flanc dret, dalt de tot del pujol en una àrea totalment forestal. La resta del perímetre està envoltada pels Bombers. A la zona agrícola ja s’està remullant. En aquest indret no hi ha cap casa, per tant, no s’ha hagut de fer cap evacuació. La Serra del Castellar es troba al sud de la carretera C-14 (a l’alçada del quilòmetre 121). Com a mesura preventiva i per facilitar la tasca dels mitjans aeris, s’ha demanat a la companyia elèctrica Endesa que talli el subministrament de la línia elèctrica que transcorre per aquesta zona.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes