Tàrrega acollirà del 7 a l’11 de juliol la tercera edició de l'Escola d’Estiu de Jocs Tradicionals Iocus. Aquesta iniciativa, que també impartirà algunes activitats a Anglesola, és una acció de la Companyia de Jocs l’Anònima i està inclosa dins el Campus de Cultura Popular del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El curs està adreçat a adults majors de 18 anys, estudiants universitaris i de cicles formatius; educadors de lleure, professorat en general i persones interessades en la cultura popular. El període d’inscripció ja és obert i els assistents obtindran un títol de monitor.

Seran 40 hores de classe –tot i que es pot optar per la modalitat d’assistència de menys hores- en què els participants tindran l’oportunitat de descobrir jocs propers, d’altres indrets dels Països Catalans i del món.

Els seus responsables van elegir Tàrrega i Anglesola per la riquesa en jocs tradicionals que alberga el territori. Així mateix, consideren el joc com un element bàsic per facilitar la inclusió social i educativa. Per això, el matí del dia 9 de juliol s’organitzarà un debat sobre aquesta qüestió que comptarà amb la presència de Josep Maria Jarque, pedagog expert en educació especial i Creu de Sant Jordi. També es preveu una matinal de jocs adreçada als infants en col·laboració amb el Centre Alba i Qualia a més de propostes lúdiques gratuïtes i obertes al públic en general al llarg de la setmana.

Més informació a: www.jocsanonima.wordpress.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes