Aquest divendres 16 de desembre a les 21 hores al Teatre Ateneu.

Aitor Arilla, Elisabet Carmona, Sílvia Clop, Yuma Dembéle, Roger López, Gemma Marcet, Pep Riart, Glòria Ribera són alumnes de 1r i 2n de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega. Amb l’estrena d’aquesta peça posaran en pràctica els coneixements adquirits sobre aquesta disciplina. Produïda per Marta Agustí i dirigida per Montse Clopés, Els Fantàsticks és una adaptació d’un musical estrenat a Broadway l’any 1960.

La Lluïsa i en Matt són dos joves adolescents que s'estimen d'amagat a través del mur que separa les dues cases adossades on viuen. Les mares, en realitat molt amigues, fingeixen estar enfadades i per aconseguir que els joves es declarin el seu amor en secret construeixen expressament el mur que els separa. A més, les mares contracten uns actors que simulen el segrest de la noia perquè en Matt la rescati, convertint-se en un heroi. El pla resulta un èxit, però la parella descobreix l'engany i se separa. Al final, però, l'amor guanya.

Entrada gratuïta


Lloc: Teatre Ateneu (Pl. del Carme, 12)
(Organitza: Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara)
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes