El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, juntament amb el vicepresident primer Miquel Padilla, han presentat aquest dilluns la Campanya de Coques de Sant Joan sense sucre “Amb moderació es pot menjar de tot”.
El president del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, Manel Llaràs, i la delegada territorial a Lleida de l’Associació de Diabètics de Catalunya, Maria Barqué, han explicat que aquesta campanya preveu la venda de coques de Sant Joan en tots els establiments de les comarques de Lleida que s’hi han adherit a partir d’aquesta setmana.
Aquestes coques, farcides de pinyons o bé de crema, han estat elaborades sense sucre per tal que els malalts diabètics puguin gaudir d’aquest producte.
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha indicat que aquesta iniciativa ha nascut gracies a la unió de diferents sensibilitats i permetrà que aquesta emblemàtica diada ho pugui ser per tota la ciutadania, ja que les persones diabètiques podran gaudir també d’un producte tan tradicional com la coca de Sant Joan.
Aquesta campanya està especialment destinada als nens i nenes que pateixen diabetis, amb la voluntat que puguin gaudir de la Revetlla de Sant Joan amb normalitat menjant la coca.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes