Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Ponent han intensificat els dispositius de vigilància a zones agrícoles, emmarcats dins del Pla Operatiu Específic (POE) del Món Rural.
Aquest darrer mes s’han realitzat tres grans dispositius en diferents municipis del Segrià, Urgell i Segarra on han participat agents de Seguretat Ciutadana de diferents comissaries, de l’àrea de Recursos Operatius, d’investigació i de l’àrea regional de trànsit.
En aquests operatius, que es realitzen en franges nocturnes, s’estableixen diferents punts de control en carreteres i camins de la xarxa viària principal i secundària, per tal de detectar vehicles i persones susceptibles de cometre il•lícits penals.
L’objectiu principal és prevenir i reduir els fets delictius de més incidència a les zones rurals, i incrementar la percepció de seguretat del ciutadà.
El primer dispositiu es va fer el passat 6 de juny a diferents municipis del Segrià. Van participar 40 agents i es van muntar 20 punts de control on es va identificar 61 persones i 35 vehicles, i es va detenir tres joves per un delicte de tràfic de drogues, tinença il•lícita d’armes, furt i robatoris amb força, i un altre jove per circular amb privació judicial del permís de conduir.
El segon dispositiu es va fer el 14 de juny a les comarques de Segarra i Urgell, van participar 30 agents, es van muntar 15 punts de control i es va identificar 50 persones i 24 vehicles.
L’últim dispositiu s’ha fet aquesta matinada a diferents municipis del Segrià, on han participat 36 agents policials, s’han muntat 17 punts de control i s’ha identificat 49 persones i 25 vehicles.
Donat els bons resultat d’aquestes accions, els Mossos d’Esquadra continuaran realitzaran aquests dispositius per tal de garantir la seguretat a les zones agrícoles i ramaderes.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes