Des que el poble adquirí aquest estatus jurídic el juny del 2010, havia estat representat per una comissió gestora

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) del Talladell, a Tàrrega, va constituir el passat 11 de juny la seva primeraJunta de Veïns sota aquest estatus jurídic. Des que el poble assolí la condició d'EMD el juny de l'any passat, havia exercit la seva representació provisionalment una comissió gestora. La Junta de Veïns tindrà com a president Pere Domingo, qui encapçalava l'única candidatura presentada (Agrupació d'Independents pel Talladell) als comicis celebrats el passat 22 de maig, de forma paral•lela a les eleccions municipals de Tàrrega. Els sis vocals de la junta, segons fixa la legislació, han estat designats directament per les forces polítiques amb representació: Daniel Pujol Sanjuan (PM), Elisabet Setó Liñan (PM), Miquel Albareda Solé (PM), Maria Montserrat Vendrell Pérez (CiU), Francesc Rodríguez Bernal (CiU) i Maria Navarro Valls (RSI).

Treballar per al poble
Durant l'acte de constitució de la junta a l'Espai Molí, van jurar o prometre el càrrec tant el president com els vocals. Val a dir que Pere Domingo ja exercí la presidència a la comissió gestora i que tres vocals repeteixen en aquestes funcions. Durant el seu discurs, Domingo va afirmar que malgrat la crisi econòmicafarà esforços per ampliar els serveis al poble. Va afegir també que l'alta participació registrada a la votació (68,21%) reflecteix l'interès dels veïns del Talladell per les possibilitats que genera l'EMD. L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, va cloure la sessió lloant l'actual model de relació al municipi entre Tàrrega i l'EMD El Talladell així com amb els cinc pobles agregats, "un exemple de cohesió social", va dir.

Festa d'aniversari de l'EMD amb colles castelleres
D'altra banda, avui diumenge 12 de juny El Talladells'ha vestit de gala per commemorar el primer aniversari de la seva declaració com a EMD. La plaça Major ha estat escenari de la primera diada castelleracelebrada en la història del poble. Hi han actuat els Margeners de Guissona, els Castellers de Cerdanyola i els Xiquets del Serrallo.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes