Arran de la informació que s’ha fet arribar de manera anònima a diversos mitjans de comunicació a través d'un correu electrònic afirmant que el treball El retorn social de les polítiques culturals: com mesurar el valor públic de la cultura guanyador del Premi Ramon Roca Boncompte d’Estudis de Gestió Cultural 2011 no és una obra inèdita, els membres organitzadors de l’esmentat premi, l’empresa Ros Roca Group i la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega comuniquem que:
1) El treball El retorn social de les polítiques culturals: com mesurar el valor públic de la cultura és una obra inèdita.
2) Aquest treball va elaborar-se a partir de la informació i el coneixement d’una recerca prèvia i diferenciada del treball presentat al premi, que en el seu moment va rebre el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que és consultable al seu web.
3) Tal i com es pot comprovar, el document penjat al web del Departament de Cultura i el treball guanyador del premi Ramon Roca Boncompte 2011 són documents clarament diferenciats ja sigui en contingut, extensió o fonts, entre altres.
4) A més, la recerca prèvia i diferenciada del treball presentat al premi no pot considerar-se en cap cas una publicació ja que no té cap tipus de registre ISBN ni ISSN.
5) Complementant informacions i tenint en compte que és habitual en el món acadèmic realitzar estudis font, cal afegir que el treball guanyador del premi beu també de dos articles més, diferenciats lògicament del primer, que al seu dia van publicar-se en dues revistes científiques i especialitzades en polítiques culturals.
L’empresa Ros Roca Group i la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega volem, a més, defensar el rigor i la honestedat de tots els membres del jurat, que al llarg del procés de deliberació han demostrat la seva professionalitat i barems academicistes a l’hora d’escollir el treball guanyador.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes