El candidat d'esquerra a l'alcaldia de Tàrrega Jordi Ramon, ha presentat la candidatura d'esquerra per les properes eleccions municipals.
Ramon, actual primer tinent d'alcalde i regidor de cultura, s'acompanya de Tomàs Pujol, que va ser director territorial de Benestar i Família; de Governació i Administracions Públiques i que ha estat regidor d'esports i educació aquesta legislatura.
En tercer lloc presenta la llicenciada en administració i direcció d'empreses Pilar Farré, que ha estat gerent de mercats i consum de Lleida i professora associada a la UdL. En quart lloc la professora d'història de l'Institut Costafreda Montserrat Duran. De cinquena, la jove llicenciada en ciències polítiques i escriptora que treballa com agent d'igualtat Sara Bailac. En sisè lloc, el filòleg, articulista i corrector Miquel Aguilar.
La llista, força diversa, s'envolta de persones actives, involucrades en l'associacionisme i el voluntariat de la ciutat.
Ramon aposta per un govern jove i amb empenta, amb l'objectiu de ser proper, auster i just socialment. Ramon espera tenir la capacitat de decidir per això demana a l'electorat que voti esquerra, perquè esquerra decidirà el Nord de la política targarina.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes